Renault Z-E Dacia Renault

Renault Antwerpen  - op en top Antwerps!


Renault Antwerpen is sinds mensenheugenis een vaste waarde in de Antwerpse Metropool. Na gevestigd te zijn geweest op diverse locaties in de stad: aan de Leopoldstraat, Ijzerlaan, Boekenberglei en in het karakteristieke gebouw aan de Tunnelplaats, kwam in 2011 deze belangrijke vestiging van Renault onder leiding van de groep rond de Antwerpse zakenman Jan Adriaenssens.

Na meer dan 20 jaar aan de Tunnelplaats, verhuisden we in december 2012 naar een modern en praktisch gebouw aan de Noorderlaan.
Dit nieuwe complex bevat alle troeven om onze klanten een perfecte service aan te bieden. Alle diensten zijn er gevestigd op het gelijkvloers. Dat geeft niet alleen onze 45 professionele medewerkers, maar ook onze klanten en agenten een ruimer en comfortabeler gevoel. De ligging aan de rand van de stad - met diverse snelwegen binnen bereik – is een enorme troef voor de bereikbaarheid. In een speciale stockageruimte van 4000 m² worden de nieuwe auto's op professionele wijze klaargemaakt en afgeleverd aan onze klanten.

In ons nieuwe logo wordt de band met Antwerpen en de haven nog extra in de verf gezet. De karakteristieke meerpaal of “bolder” waar zowel de kleine boten als reusachtige containerschepen aan worden vastgelegd, waren de inspiratie voor de nieuwe huisstijl.

Renault


In 2014 besloot collega Frank Van Trier, gekend van de gelijknamige Renault vestigingen in Kalmthout en Schoten, mee in te stappen in dit succesverhaal. De verregaande samenwerking tussen Renault Antwerpen en haar verdelers & agenten werd hierdoor nog intenser en de schaalvoordelen van dit partnership bieden ook voordelen voor onze klanten.

Renault en Dacia hebben intussen een fantastisch gamma aan personenwagens en bedrijfswagens. Sinds 2011 wordt er ook volop ingezet op ‘groen’ met het electrische ZE gamma (Zero Emission).

Renault ZE


Als erkend Business Center is Renault Antwerpen dé specialist van Renault bedrijfsvoertuigen met oplossingen perfect op maat van elk beroep!

De Formule 1 ervaring van de Renault motoren wordt onder het Renault Sport label verzilverd met een gamma uiterst sportieve bolides.

 


 

 

 

 

Volg ons op facebook

Volg ons op facebook

> Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief